Hogyan működik?

Valódi árak, kimagasló kedvezmények!

Hogyan működik?

Kínálatunkban több, mint 10000 hajó szerepel, a világ minden részéről, és csak azokat mutatjuk meg, amik valóban szabadon foglalhatók. Csak azokat a cégeket szerepeltetjük, amelyek minőségi szolgáltatást nyújtanak, hajóik állapota és szolgáltatásuk színvonala megfelel az általunk elvártaknak. Az oldalunkon szereplő ajánlatok minden pillanatban a hajókat bérbe adó cégek aktuális kedvezményeit tartalmazzák, amihez mi további kedvezményt adunk.
A hajókereséshez minimálisan szükséges adatok (helyszín, dátum, létszám) megadását követően már látható a találati lista, ami igény szerint tovább szűkíthető (hajótípus, időtartam, ár, hajó életkora, hajó hossza, speciális ajánlatok, szolgáltatási típusok, márka). Az általunk fejlesztett megoldás előnye, hogy a teljes kínálat látható, valós időben, ráadásul mobilról is kezelhető az oldal. Nincsenek rejtett költségek, extra jutalékok, a hajó bérleti díja pontosan egyezik a kiírt összeggel. A bérléshez kapcsolódó esetleges egyéb költségeket (transit log, idegenforgalmi adó, stb.) pedig tételesen felsoroljuk az ajánlatban.
Ha megvan a megfelelő hajó, arra lehet:
  • - ajánlatot kérni: ekkor az adott hajó adatlapját, az időtartamra vonatkozó árakat és kedvezményeket e-mailben elküldjük a megadott címre.
  • - opciót kérni: ez fizetési kötelezettség nélküli, időkorlátos előfoglalást jelent, ami lehetőséget teremt arra, hogy a csapat egyeztessen a kiválasztott jacht végleges foglalásáról. Opció kéréskor a jelzés közvetlenül a hajót bérbe adó cégnek megy.
A foglalás csak a bérleti díj első részletének befizetésével válik véglegessé. Esetleges extrák opció kéréskor és később, akár az indulást megelőző napokban is rendelhetők, kérésre ellenőrzött hajóvezetői tudással és gyakorlattal rendelkező szkippert (kapitányt) ajánlunk. Ha a folyamat során bármelyik ponton elakad, szívesen segítünk.

Legjobb Ajánlataink