Júniusi előkészítő tanfolyam a horvát B hajóvezetői engedélyhez

2019/05/08 YachtClub24

2

2019. június 2-án újabb egy napos, budapesti előadást tartunk, melynek során begyűjtheted a horvát, kedvtelési célú hajóvezetői engedélyhez szükséges tudást. Ha később sikeresen levizsgázol, harminc bruttó regiszter tonnáig vezethetsz hajót.

Az oktatás során nem csak a „vizsgához épp elég” minimum anyagot ismertetjük, igyekszünk erős elméleti alapokkal rendelkező kapitány-jelölteket képezni. Összeállított tananyagunk így nem csak a vizsga során feltehető kérdésekre tartalmazza a válaszokat, hanem az önálló hajózáshoz szükséges egyéb ismereteket is magába foglalja.

Hallgatóink:

- megkapják a tananyagot, amelynek későbbi aktuális frissítéseit ingyenesen eljuttatjuk nekik

- kedvezményesen vehetnek részt manővertréningjeinken

- részt vehetnek azon tréningjeinken, melyet csak a nálunk végzetteknek hirdetünk meg

- speciális tréningjeinken (havária, VHF/SRC, katamarán, nagyhajó) elsőbbséget élveznek a jelentkezésnél.

Ha jelentkeznél, illetve bármilyen kérdésed van a tanfolyammal, a képesítéssel, az akcióval vagy a vizsgával kapcsolatban, írj az oktatas@yachtclub24.com e-mail címre vagy hívd a +36 70 881 6266 telefonszámot.

És hogy pontosan mire jó a horvát B hajóvezetői engedély?

Vezethetsz vele vitorlás és motoros hajót, bruttó 30 regiszter tonna méretig 15 kW teljesítmény felett, maximum 12 fős személyzetig (beleértve a kapitányt is), parti tengereken (12 tengeri mérföld). Magába foglal egy VHF rádiós engedélyt is. Horvátországon kívül kölcsönösségi alapon elfogadják Szlovéniában, Montenegróban, Görögországban. Hivatalosan Olaszországban is, de ott érdemes előre érdeklődni a charter bázison. Összességében kijelenthető, hogy az Adrián mindenhol használható.

Ezzel az engedéllyel vezethető hajók:

- motorcsónak (7 méter felett vagy 15 kW - azaz 20 lóerő - felett) 30 bruttó regiszter tonnáig, legfeljebb 12 fővel

- jet ski 20 lóerő felett

- vitorlás (kedvtelési és charter) hajó 30 bruttó regiszter tonnáig, legfeljebb 12 fővel

- teher- és halászhajó 30 bruttó regiszter tonnáig, legfeljebb 12 fővel

- utasszállító hajó 30 bruttó regiszter tonnáig, legfeljebb 12 fővel és maximum 3 tengeri mérföldre a parttól vagy szigetektől.

Legközelebbi tanfolyamunkat 2019. június 2-án tartjuk, Budapesten (1118, Dayka Gábor utca 3., Rubin Hotel, a YachtClub24.com oktatóterme).

Részvételi díj: 60.000 Ft / fő, mely tartalmazza a tanfolyam, valamint a színes, nyomtatott tananyag díját.

Részvételi szándékodat 30.000 Ft befizetésével jelezheted, a maradék 30.000 Ft-ot a tanfolyam napján kell kifizetned.

A tanfolyammal félig párban, félig attól függetlenül vizsgalehetőséget is biztosítunk, péntekenként. Ha részt vettél már korábbi oktatásunkon, de valamiért eddig kimaradt, hogy számot adj a tudásodról, akkor is csatlakozhatsz.

Ha jelentkeznél, illetve bármilyen kérdésed van a tanfolyammal, a képesítéssel, az akcióval vagy a vizsgával kapcsolatban, írj az oktatas@yachtclub24.com e-mail címre vagy hívd a +36 70 881 6266 telefonszámot.

fotó: anasail.com; Tengeri Kalandok

keyboard_arrow_left Előző
Következő keyboard_arrow_right

Legjobb Ajánlataink