Aquila 32 motoros katamarán

2019/04/09 HLali

4

Volt egyszer egy Aquila 30, ami ugyan sikeres pályát futott be, de szükségessé vált kicsit megnövelni a hosszát, hogy tovább lehessen fokozni a kényelmét. Így született meg az Aquila 32, amely az itthon még kevéssé elterjedt motoros katamaránok családjába tartozik.

Érthetetlen ugyanakkor ez az ismeretlenség, mert egy olyan hajó, aminek felhajtott külmotorokkal mindössze hatvannégy centiméter a merülése, igencsak alkalmas a hazánkban jelentős mennyiségben előforduló sekély, partmenti vizek felfedezésére, partok közelében történő megállásra.

Innovatív fürdőplatformja épp ezeket a külmotorokat öleli körbe, és még ezzel együtt is igencsak méretes része marad, ami az elsődleges célt szolgálja. Ugyanez a helybőség jellemzi az egész hajót, akár az orrát, a kokpitját vagy a kabinját nézzük. Nem próbáltak belezsúfolni „mindent”, viszont ami bele került, azt nem aprózták el – különösen igaz ez a külső terekre.

A kormányosi szék nem egy, hanem mindjárt kettő, az ülőhelyek alatt tárolóval, és még az apróholminak is kialakítottak egy rekeszt a műszerfalon. Ahova ezen felül került 220 V-os dugalj és két USB csatlakozó.

Kabinja a bal, fürdője a jobb oldali test első felét tölti ki (az opcionálisan kérhető légkondicionáló berendezés ezeket a helyiségeket hűti), a szalonnal együtt négyen alhatnak a fedélzeten, ami a nagy durranás, az a befogadó képesség, merthogy egyszerre tizenhat ember utazhat az Aquila 32-essel.

Pontos sebességi adatai egyelőre nem ismertek, de az alábbi videót elnézve nem lesz gond a tempóra!

Paraméterek:

Teljes hossz: 9,93 méter

Hajótest(ek) hossza: 8,88 m

Szélesség: 3,85 m

Magasság (merev tetővel): 2,66 m

Merülés: 0,64 m

Vízkiszorítás: 6000 kilogramm

Amennyiben a márka felkeltette az érdeklődésed (további modellek: 36, 44, 48), fordulj hozzánk bizalommal, szívesen szolgálunk részletekkel az info@yachtclub24.com e-mail címen.

Április végén Franciaországban lesz lehetőséged kipróbálni az Aquila 44-est. Ha szeretnél futni vele egy kört, abban is tudunk segíteni! Ha az az időpont nem felel meg, tudj róla, hogy Horvátországban van olyan darab, ami egész évben bérelhető, így bármikor eltölthetsz akár egy hetet is a fedélzetén! Erről a charter@yachtclub24.com címen tudhatsz meg többet.

fotók: simpsonmarine.com; marinemax.com; aquilaboats.com; simpsonmarine.com

forrás: aquilaboats.com

keyboard_arrow_left Előző
Következő keyboard_arrow_right

Legjobb Ajánlataink