Hajóbérlés 2021-ben

2020/08/31 YachtClub24

7

Hajóbérlést tervezel 2021-re? Ráadásul a prémium kategóriában? Akkor kapd össze magad, mert mindenhol rohamtempóban telik a jövő szezon naptárja.

A koronavírus-járvány miatt törölt vagy halasztott nyaralások miatt, illetve a jövőbe vetett bizalom okán sokan már most elkezdték tervezgeti 2021-es nyaralásukat. Nincs ez másképp a hajóbérlési piacon sem, sokan tervezik jövőre beváltani az idén kapott voucher-üket, illetve pótolni idei vakációjukat. Ezzel együtt egyre többen ismerik fel a hajós charter kombinált előnyeit: a hajó ugyanis nem csak szállásként, hanem utazási eszközként is szolgál, miközben a fedélzeten könnyen betarthatók az egészségügyi és biztonsági előírások.

Aki korábban bizonyított, és túlélte az idei szezont, az folyamatosan növekvő érdeklődéssel számolhat – bárhol a világon.

Stabilan tartják magukat olyan klasszikus úti célok, mint a mediterrán térség, fokozódott ugyanakkor az érdeklődés az egzotikus – és mindentől való távolságuk okán biztonságos – helyszínek iránt, mint a Karib-tenger és a Bahama-szigetek.

Pluszként pedig bejöttek a képbe igazán különleges lokációk:

- Nagy Korallzátony (Ausztrália)

- Új-Zéland, ahol a 36. America’s Cup miatt pláne nagy az érdeklődés

- Dél-kelet Ázsia. Itt egyensúlyban vannak egymással a természeti szépségek és a modern kultúra elemei. Thaiföldön mindezt megfejeli a minden igényt kielégítő infrastruktúra, Indonéziában pedig a biodiverzitás vonzó.

- Francia Polinéziában az emberek életének ritmusa összhangban áll a természetével, az egyedi ajándékok, mint a tenyésztett és megvásárolható gyöngy igazán emlékezetessé teszik a túrádat.

Legyen úti célod Horvátországtól, Görögországon és a Karib-tengeren át Thaiföldig bármi, hajóbérlési ügyekben és az ahhoz kapcsolódó témákban állunk rendelkezésedre. Kérdezz bátran, kérj információt és/vagy árajánlatot: charter@yachtclub24.com vagy +36703355001

fotók: bespokeyachtcharter.com; denisonyachting.com; pinoria.com; akasiayachting.com; simpsonyachtcharter.com; denisonyachtsales.com

forrás: charterworld.com

keyboard_arrow_left Előző
Következő keyboard_arrow_right

Legjobb Ajánlataink