A Karib-tenger legnagyobb rumboltja

2018/10/13 HLali

3

Hiába tekinthető a térség fő exportcikkének, kevés az olyan üzlet, ahol igazán széles kínálatból válogathatnál. De mi most mutatunk egyet. Jól fog ez jönni következő hajós túrád alkalmával!

Higgy a szemednek, nem káprázat, amit Martinique-on látsz, amikor elég tárul a végtelen hosszúságú polcok látványa. Lenyűgöző kínálat, a termékek a Karib-tenger minden szegletéből érkeznek ebbe a boltba, létrehozva a téma Mekkáját. Korábban azt sem tudtad, hogy létezik a hely, most meg csak állsz, csodálva a kínálatot. Ilyen nincs máshol, ebben egészen biztos lehetsz!

A bor sokkal előrébb jár ezen az úton, a világban elég sok elárusító helyen találhatsz széles helyi és nemzetközi választékot, a rum azonban egyelőre nem kapta meg ezt a figyelmet. Kivéve az olyan létesítményeket, mint a La Compagnie du Rhum, mely a régió legnagyobb kínálatával várja a betérőket a sziget északkeleti végében, egy lakóházban.

Majdnem ezerféle rum sorakozik a polcokon, Martinique és Guadeloupe helyi párlataitól az Antillák melasz-alapú nedűiig. Kis üvegek, dobozok, fehérek és vintage italok. No meg persze a kóstolható tételek, köztük például a közelben készített A 1710, amelyik a sziget legújabb íze. A cégnév egyébként nem új, online áruházként eddig is ezen a piacon mozogtak, de mennyivel másabb mindezt fizikai valójában látni!

Ha tehát szerelmese vagy a rumnak, vagy ajándékot keresel olyasvalakinek, aki az, végre megvan a tuti úti cél. Az oda való eljutást tekintheted akár zarándoklatnak is – persze hajóval.

fotók: martinique.org; fr.trace.tv

forrás: caribjournal.com

keyboard_arrow_left Előző
Következő keyboard_arrow_right

Legjobb Ajánlataink