Családi vitorlázás

Valódi árak, kimagasló kedvezmények!

Családi vitorlázás

Olyan nyaralási fajta, ahol mindenki megtalálja a kedvére való programot és időtöltési formát, legyen szó közös horgászatról, csendes öbölben evezésről vagy a környező szigetek fölött lenyugvó Nap látványában együtt gyönyörködésről. És persze fürdés minden mennyiségben.
Egy ilyen vakáció teljesítménytúrázás és mérföldgyűjtés helyett sokkal inkább szól a minőségi időtöltéssel zajló napokról, a közösen megélt csodákról. Az úti célok kiválasztásánál fontos szempont, hogy azok viszonylag közel legyenek egymáshoz, így kellemetlen időjárási körülmények között sem kell sokáig vízen lenni, jó idő esetén pedig sietség nélkül élvezhető a nap közbeni fürdés, simán belefér egy ejtőzés ebéd után, és még mindig kora délután elérhető az estére kinézett kikötő. Utóbbinak két előnye van: még lesz hely a marinában, illetve marad pár óra a környék felfedezésére.
Hajóból nem mindegy, milyet nézel ki magatoknak: ha csak egy család utazik, gyerekek számától függően megteszi egy kettő-négy kabinos egytestű vitorlás, ám ha több família bútorozik össze erre az időszakra, sokkal jobb választás a katamarán. Annak két testében ugyanis elkülönülhetnek a résztvevők, amikor akarnak, ugyanakkor rengeteg felülettel bírnak, ahol a fiatalok tölthetik az időt. És esőben is marad bőven száraz, fedett rész.
Ha tervezgeted, hogy elviszed a családot egy vitorlás vakációra, esetleg másokkal együtt mennétek, böngészd át a kínálatot, hajóból biztosan találsz megfelelőt. Vagy csatlakozzatok egy szervezett túrához, amilyeneket mi is csinálunk. A többi rajtatok múlik. De hogy a gyerekeid oda lesznek az élménytől, amit egy ilyen nyaralás adhat nekik, az egészen biztos!
Idei első, horvátországi családi túránkat az augusztus 3-10. héten rendezzük meg.
Indulási bázisunk Biograd na Moru, hajóink hat évesnél nem öregebb, 45 lábas vitorlások.

Részvételi díj: 4200 euró / hajó.

Ez tartalmazza a hajó bérleti díját, a kaució biztosítást, a végtakarítás díját, a kikötői díjakat, a hajó üzemanyag-költségét és egy autó egész hetes parkolását a báziskikötőben.

Kérésre magyar szkippert biztosítunk, díja: 980 euró + ellátás.

Bármilyen kérés-kérdés esetén, valamint, ha jelentkeznél, a charter@yachtclub24.com e-mail címünkön vagy az alábbi formon elérsz bennünket.