Képzéseink

Valódi árak, kimagasló kedvezmények!

Képzéseink

HORVÁT B
Képzés

7 méter vagy 20 LE fölötti motorcsónakra (30 BRT-ig, 12 főig); 20 LE fölötti jet ski-re, vitorlás hajóra (30 BRT-ig, 12 főig) 12 tengeri mérföldig a partoktól, kedvtelési célra.

HORVÁT C
Képzés

Korlátozás nélküli jogosítványnak mondható, de egy atlanti átkeléshez azért kell mellé legalább egy LRC GMDSS rádiós vizsga is. A világ bármely tengerén használható.

YACHTMASTER A
Képzés

100 BRT-ig, mérföldkorlátozás nélkül, motoros- és vitorlás jachtra egyaránt. Birtokában a világ bármely óceánján vagy tengerén hajózhatsz, és nem csak kedvtelési-, hanem munkavállalási céllal is. Rádiós képesítést nem tartalmaz.

RÁDIÓS KÉPZÉSEK
Képzés

A tengeri hajózás nélkülözhetetlen eleme a magabiztos rádiós tudás. Képzéseinken a célterülettől függően osztjuk be a tananyagot.

EGYTESTŰ MANŐVER TRÉNING
Tréning

Alap manőverek, a hajó fedélzeti rendszereinek kezelése, biztonságtechnikai eszközök használata. Sok-sok gyakorlás, ahol elsősorban a tanuláson van a hangsúly.

KATAMARÁN MANŐVER TRÉNING
Tréning

Ez az a méret, amit B vagy C képesítéssel nem bérelhetsz ki, de tanfolyamunkon megtapasztalhatod, hogy “mit tud” egy ekkora monstrum.

ADRIA ÁTKELÉS TRÉNING
Tréning

Masszív mérföldgyűjtés, az első komoly lépés a nyílt vízi hajózás felé - határátlépéssel és éjszakai hajózással.

EGY HÉT - HÁROM ORSZÁG TRÉNING
Tréning

Izgalmas, mozgalmas, élményekkel teli túra, ahol gyakoroljuk a nyílt vízi hajózást, útvonaltervezést, határátlépést hajóval és természetesen a hajózás egyik legizgalmasabb elemét, az éjszakai menetet.